Saturday, November 14, 2009

dekat dah..

salam..
adoi, xsedar tik tok sebelah tu dh tulis lg 26 jek harinye.. excited but, also not ready yet..
beg gi hosp half way siap, masa amni dulu masuk bulan ke7 dh ready dlm boot kereta haha..
yg paling sedih, belum katam quran lagi nih.. aduh, lg bedebar, lagi dekat lagi slow plak progresnye.. huhu kekadang, ops.. selalu jek boleh qada tido klu rasa mcm xcukup tido mlm.. tp klu terlepas baca quran tu xkalut pun eh.. apalah mummy ni..hmmm

mummy, bangunnnn!!!!!!!!!! ready2 cepat..
kata nak jadi mummy yg solehah.. mummy contoh utk anak2.. mummy yg mulia didepan anak2 kerana sentiasa memuliakan Allah, sempurna ibadah, istiqomah amalan sunat dan tertib dlm tanggungjwb..

ya ALLAH tolong hambaMU yg selalu terleka ini..
KAU aturkan pada waktu dan hari yg baik2 utk baby ini lahir..
KAU izinkan serta berikan aku kesabaran n kekuatan utk menyusukan bayiku ini paling kurang seusia 2tahun..
KAU yg maha tahu, berkuasa dan pengatur tarbaik untuk hambaMU...
KAU perkenankanlah ya ALLAH..

4 comments:

  1. Semoga dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  2. u can do it!!! haaaaa check how many pages yg tinggal, pastuhs buleh buat estimation agak2 berapa pages kena baca each day :)

    ReplyDelete
  3. insyllah.. you can do it?? yes i can!! ;)

    ReplyDelete